Jótékonysági bál a szadai iskoláért

Tisztelt Olvasók, kedves Szadaiak!
 
Február 25-én ismét sor került a már hagyománynak tekinthető alapítványi jótékonysági estünkre, amely a Pomádé Party címet viselte, és melyet az iskola tornatermében szerveztünk meg. Fővédnökünk idén is dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó volt.
 
Az előkészületekben nagy izgalommal vettünk részt. A szervezést Csősz Ildikó SZMK elnök, Szigeti Katalin SZMK elnökhelyettes, Nagy Bea SZMK tag, Pollákné Tóth Judit és Aranyossy Emőke igazgatóhelyettesek fogták össze. A plakátok, belépőjegyek és a pártolójegyek tervezését Kántor Gabriella kolléganőmnek köszönhetjük. Verók Ildikó és Czibula Pál rajz szakos pedagógusok a gyerekek bevonásával csodálatos dekorációt varázsoltak a tornaterem falfelületeire.  Asztalos Anikó kolléganőm irányításával a 6.a osztály, Vizi Zsuzsi koreográfiája alapján a szülők, Pénzesné Darvasi Judit tanítónő elképzelései alapján pedig a pedagógusok  készültek fergeteges táncaikkal az estre. A bálban Szolga Szilvia, Bula Beáta és Jancsóné Szalai Szidónia vezetésével hangulatos büfé várta a vendégeket, Kolby pedig jobbnál jobb zenékkel hívogatta a táncparkett ördögeit. A finom vacsorát a Konyha dolgozói készítették, amely idén is nagy sikert aratott. Kiemelt vendégeink között köszönthettük Szada Nagyközség Képviselő-testületét és Paulovics Gézát, Mogyoród polgármesterét. 
 
A rendezvényen 150 fő vett részt, a 850 000 Ft-os bevétel iskolánk alapítványának, az Életfa a Gyermekekért Alapítvány tőkéjét gyarapítja. Ebből az összegből olyan technikai eszközöket szeretnénk vásárolni, amelyek iskolánk rendezvényeinek hangosítását és megörökítését szolgálják.  
A Pomádé Party ismét egy olyan lehetőség volt számunkra, amely során szülők, gyerekek és pedagógusok egy közös cél érdekében működhettek együtt.  Újabb és újabb barátokra, támogatókra találtunk, ami megerősít bennünket abban, hogy a szülők és a falu lakói számára fontos az iskola, annak működése, és az ott folyó munka. 
Az iskola közössége és az Életfa a Gyermekekért Kuratóriumának nevében tisztelettel köszönjük a szervezők munkáját, és támogatóink felajánlásait. Külön köszönjük Szada Nagyközség Képviselő-testületének és Pittia-Füvesi Zita, valamint Pittia Claudio támogatását.
 
Greffné Kállai Tünde
igazgató 
 az Életfa a gyermekekért Alapítvány Kuratóriumának elnöke

 

 

Részletek.....

 

 

 

 
 
 
iskolalogo

Esemény naptár

Július 2018
V H K Sz Cs P Szo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
csengetési rend