kedd, 13 június 2017 10:15

GYERMEKNAP 2017.05.26.

 
Ragyogó, napsütéses reggelre ébredtünk, és az időjárás egész nap nekünk kedvezett ezen a nagyszerű napon!
 
Reggeli után a gyerekek a tornateremben gyülekeztek és a Székely Mozaik kulturális műsort tekinthették meg. Évek óta hagyomány ez iskolánkban, hogy különleges és nagyon magas színvonalú műsorral emlékezünk meg iskolánk névadójáról. Gyermekeink produkciója az idén ismét kiválóan sikerült, versek, dalok hangzottak el, tánc, hangszeres zenék, kórusmű.

A „ Mackószépségverseny” eredményét is ekkor tudták meg a gyerekek. Több mint 60 maci érkezett a szépségversenyre, volt 43 éves is közötük.  Az 1. helyezett mackó Zsemberi Zília 3. c, a 2. helyezett mackó Pap Jázmin 3. b és a 3. Fűzi Bálint 1. b osztályos gyermekek tulajdona.
Rövidített órák következtek, majd szünetekben több helyszínen izgalmas program várta a gyermekeket. A homokos pályán ugrálóvár várta az alsósokat, a kosárlabda pályán két nagy trambulinban ugrálhattak az alsósok és felsősök is. Az aszfalton kétféle ugrálóiskola és a malomjáték színes fakorongokkal fejlesztette gyermekeink képességeit, a tornaterem előtti szabad területen gumis ugrálóval nosztalgiáztunk, a műfüves pályán zoknicsatát vívtak az osztálytársak egymással.

Karaoke várta a gyerekeket a 8.b termében, ahol bárki bátran megmutathatta énekesi tehetségét. A földszinti zsibongóban ásványos kiállítás és vásár, ahol az érdeklődők érdekes, színes beszámolót halhattak a színpompás ásványokról, kőzetekről, a mozaszaurusz fogak keletkezéséről.
A 6. b termében Kati néni érdekes fizikai kísérleteket mutatott be tanulóinknak.
Az első emeleti zsibongóban pólófestés és csocso asztal, a második emeleten kártyajátékok nyújtott szórakozást.
Délután bővült a program kosárlabdával, asztalitenisszel, arcfestéssel és gyöngyfűzéssel. Ezeket a kézműves programokat a szülők irányították.
A konyha finom meggyes piskótával kedveskedett a gyerekeknek. A délutáni filmvetítést szörp és pattogatott kukorica tette még kellemesebbé.
Remek hangulatú, izgalmas és mozgalmas napunk volt gyermekeink nagy örömére! 
Minden program tanáraink felügyelete mellett zajlott a gyermekek biztonsága és a szülők nyugalma érdekében. 
Köszönet az összefogásért MINDENKINEK!!!
 
 
 
 
 
iskolalogo

Esemény naptár

Július 2018
V H K Sz Cs P Szo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
csengetési rend