kedd, 06 február 2018 13:06

Farsang

 
Az idén is megrendeztük  iskolánkban a farsangot.
 
Izgatott készülődéstől voltak már hetek óta hangosak az osztálytermek, itt is, ott is próbáltak a gyerekek.
 
A műsort ebben az évben is a végzős diákok palotás tánca nyitotta meg, melyet az idén Pénzes Judit tanítónő tanított meg a gyerekeknek. Gyönyörűen táncoltak , szívet melengető volt látni a sok szép ruhába öltözött, csinos nyolcadikosainkat.
 
Judit néninek ez úton is nagyon köszönjük kitartó, precíz munkáját! 
A nyitótánc után következtek az osztályprodukciók. Változatos, színes  műsort mutatott be minden osztály. A nehéz döntés előtt álló  zsűri végül az 5. b osztály produkciójának ítélte oda az első díjat, a finom tortát.
 
Ezután kezdetét vette a tánc, a tombola, a mulatozás.

A zenét volt diákjainkból álló zenekar szolgáltatta. Mindig örömmel tölt el bennünket, hogy volt diákjaink is ellátogatnak hozzánk, s mesélnek magukról, hogyan alakult az életük. Így történt ez most is.
 
Köszönet a szép estéért mind a szervezőnek és résztvevőnek egyaránt!
 
 
Alsó tagozatosok farsangja- Tari Anikó tanítónő beszámolója
 
Az idei tanévben február 2- án, délután került sor az alsós osztályok farsangi mulatságára. A gyerekek már jóval az esemény előtt igazi „farsangi lázban” égtek, örömmel tervezgették, hogy a jeles napon ki milyen jelmezt ölt majd magára. A harmadik évfolyamos diákok a műsorra való készülődéssel, próbákkal voltak elfoglalva, hiszen idén ők voltak a farsangi program házigazdái.
 
14 órakor gyülekeztek az osztályok a tornateremben. A verses köszöntés után egy színes, zenés utazáson vettünk részt, ahol egy prezentáció segítségével körbe látogattuk a világ híres karneváljait, megnéztük, hogyan farsangolnak  az emberek a nagyvilágban.
 
A harmadikos gyerekek táncát a Dzsungel könyve ihlette meg, ebből láthattunk rövid ízelítőt.
 
A műsor az osztályok hangulatos, zenés felvonulásával ért véget, itt minden gyerek bemutathatta színes és ötletes jelmezét. Ezután az osztályok tantermeikben folytatták a vidám mulatozást, játékot, mókát, kóstolták meg a szülőktől kapott farsangi fánkot, finom süteményeket.
 
Vidám, kellemes hangulatban telt a délután, mindannyiunknak nagy élmény volt!
 
iskolalogo

Esemény naptár

Július 2018
V H K Sz Cs P Szo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
csengetési rend